Syöpävapaa elämä

Nyt ei kertakaikkiaan ole mitään syöpäuutisia. En myöskään suostu kirjoittamaan tänne mitään tilastoja tai muuta yleistä tarinaa, jota löytää googlettamalla ihan mistä muualta tahansa. En lue mitään syöopään liittyvää kirjallisuutta, en lukenut sitä hoitojen ollessa käynnissä, enkä aio nytkään aloittaa. Joten jos olet tätä blogia seurannut syövän vuoksi, niin voi olla, että ihan hirveästi uutisointia siltä osalta ei nyt ole tiedossa. Yritän nyt elää mahdollisimman normaalia ja syöpävapaata elämää ainakin kesäkuun kontrolliin asti ja toivottavasti myös sen jälkeen.

Viime aikoina olen neulonut, neulonut ja neulonut. Välillä olen käynyt koulussa kehystämässä ja tekemässä opparia ja sitten olen hetken kirjoitellut opparin kirjallista osuutta kotona ja taas neulonut. Ilokseni voin todeta, että sekä työ että kirjallinen osuus opparista ovat valmiina. Huomenna vielä viimeiset viilaukset kirjalliseen opettajalta ja sitten voin alkaa hyvillä mielin odottelemaan seminaaria.

Ystäväni toi lankaa ja pyysi kahdet sukat: toiset ylipolven ja toiset unisukiksi. Langat olivat Novitan Nallea: Kesäkimppu ja Krassi. Enpä ollut koskaan aikaisemmin tehnyt ylipolven sukkia ja ihan orjallisesti noudatin Novitan ohjetta ja kas kehveliä, niistähän tuli vallan mainiot. Ensi ajattelin, että sukat on aika LSD-tripit, kun aloin neulomaan, mutta loppujen lopuksi niistä tulikin aikas raikkaat ja kivat. Ylipolven sukkiin meni aika tasan kaksi kerää lankaa eli 200g.

Krassi-lankaan ihastuin, niin lämpimät värit. Ja koska sain pitää yli jääneet langat itselläni, päätin metsästää toisen kerän krassia ja tehdä mahdollisesti itselle pitkät sukat. Onnistuin tehtävässä ja nyt tuolla kaapissa odottaa pari kerää Krassia. Ehkäpä niistä tulee itselle sukat.
IMG_5491

2014-03-12 15.59.44

Tässä ensimmäiset sukat, jotka olen neulonut Turkista tilaamistani langoista. Ovat ihan ehtaa akryylia, mutta näin ystäväni halusi, kun ihastui kerrasaan tuon langan värimaailmaan. Sukat ovat tällä hetkellä matkalla Amerikkaan ystäväni jalkoja lämmittämään.
IMG_5459

2014-03-14 14.56.02

Vastaa