Tahtoo!!


Tanja tahtoo:
• Peukaloon kynnen. Marraskuussa kävi kipeesti ja kynsi lähti ja nyt se kasvaa niin hitaasti, ettei eilen saanut tehtyä uutta geelikynttä siihen. Toivottavasti kuitenkin ennen heinäkuuta saisi siihen kynnen….

• Räpsyripset. Olen lopen kyllästynyt väsyneeseen pärstävärkkiini ja kun vielä ripsarkin päätti olla itsetuhoinen, niin ripsiin ei saa edes väriä.

• Jalkahoidon ja geelatut varpaankynnet, viimeistään ennen heinäkuuta.

• Hyvät kävelykengät ja muutaman kivan mekon. Saa vinkata ”hippimekkokauppoja”

En mä oikeestaan muuta tahdo. Onks toi nyt mikään ihan mahdoton lista?

– Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommenttia


 1. Mitä heinäkuussa tapahtuu, kun silloin pitää olla extranättinä? 🙂 Ja ei ole mahdottomat vaatimukset. Itse haaveilen ripsipidennyksistä säännöllisesti, mutta kun en jaksais huollattaa kuitenkaan, niin antaapi olla – ihan sama juttu noiden kynsienkin kanssa… :/

  Vastaa

  1. Näillä näkymin, jos ei mitään maailmoja mullistavaa tapahdu, niin olis pieni reissu tiedossa. Kunhan asia varmistuu, niin hehkutan täällä 😉 Ja elokuussa olis vielä serkun häät tiedossa.

   Mä huollan kynnet nyt ite, kun hommasin geelit ja uunin. Ripset sais ihan hyvään hintaan tuossa Kehräämöllä maaliskuussa ja huolto olis kanssa mukavan hintainen ja tohon Kehräämöön kävelee 5 minuuttia tästä meiltä 🙂

   Vastaa

 2. Voi siun peukaloasi!! =( Varmasti kamalan kipeää, kun ei ollut kynttä suojaamassa. Sormenpäät ovat niin herkkiä. Ihania nuo siun kuvasi ja Pariisinmatkan tarinasi. =) Rupeaa tässä lukijankin mieli tekemään siihen kaupunkiin… =))))

  PS: Kiitos, kaksi arpaa on siis siulle. =)

  Vastaa

  1. Oli se kyllä aikas pipikkä silloin kun kynnen siitä irrottelin. Nyt vaan odottelen, että saisin tervettä kynttä sen verran, että siihen voisi geelin laittaa päälle.

   Niin kovasti mie odottelen kesää. Edellisestä Pariisin reissusta on 9 vuotta (melkeinpä päivälleen!) Niin paljon kuin minä sitä kaupunkia rakastan sen kahviloita, pieniä kujia, museoita ja tunnelmaa, niin se pieni tyttö tuolla sisällä hihkuu innosta päästä samaan kuvaan Prinsessa Ruususen kanssa 🙂

   Vastaa

Vastaa