Teeppäs hyvää!

En pidä blogeista, jotka tursuavat mainoksia. Siis näitä, jotka ilmestyvät ruudun alareunaan tai sitten jonnekin sivulle ja ovat muka blogin kohderyhmälle valittuja. Jokainen tyylillään! Itse en mainosta nettikauppoja tms. blogini sivupalkissa, mutta päätin tehdä poikkeuksen. Kyseessä ei ole kauppa, sieltä et voi ostaa mitään konkreettista tavaraa itsellesi, mutta siellä voit saada itsellesi hyvän mielen ja auttaa toisen ihmisen elämää jossain päin maapalloa.


Kiva - loans that change lives

Olen ollut Kivan toiminnassa mukana vuodesta 2010 ja vähistä rahoistani olen laittanut kolme lainaa menemään. Kaksi lainaa olen antanut Boliviaan ja yhden Ruandaan. Yksi laina on jo täysin maksettu takaisin kahta muuta maksetaan säännöllisesti. Kun taas kohta on $25 kasassa laitan rahan kertämään seuraavalle. Pienellä summalla voi saada ihmeitä aikaan toisen ihmisen elämässä!

En minäkään rahassa ryve, mutta joskus on hyvä miettiä, että voisiko sitä rahaa laitta johonkin vähemmän materialistiseen tarkoitukseen. Ja muuten, nyt ei tarvitse edes omia rahojaan ”tuhlata”, sillä tuolla Kivan sivuilla on edelleen ilmaisia $25 lainoja jaossa. Laita raha kiertämää ja tee hyvää, se ei just nyt maksakaan mitään!

1 kommentti


  1. Minäkään en pidä mainoksista, mutta Kiva-lainaaja olen itsekin ja pienen linkkikuvan laitoin omaankin blogiin. Ensimmäinen lainani on maksettu takaisin jo puoliksi, ei mene enää kauan että saan lainata uudestaan! 🙂

    Vastaa

Vastaa