Terkut remontin keskeltä!

Vielä riittä virtaa, tai oikeastaan ei. Jos totta puhutaan mie oon ihan poikki. Tänään oli leikatun puolen käsi jo niin turvoksissa, ettei sormukset liikkuneet. Mutta jaksaa, jaksaa…

On revitty tapettia, tasoitettu seiniä, levytetty oviaukko umpeen, tasoitettu, hiottu, tasoitettu, hiottu, pohjamaalattu, tasoitettu, hiottu, pohjamaalattu, pintamaalattu, yllätysmaalattu, haettu jalkalistoja, haettu lisää maalia, haettu lisää jalkalistoja, haettu yllättävän väristä maalia, haettu lisää jalkalistoja, nähty Juha Mieto, haettu lisää maalia (betoniseinä imee kuin sieni), maalattu, tapetoitu, siirretty huonekaluja, tilattu iltaisin lähipizzeriasta epäterveellistä, mutta hyvää ruokaa, lähetetty sänky Ouluun, nukuttu retkisängyissä olohuoneessa, juotu kahvia, pesty pensseleitä ja teloja, oltu ihan rätti poikki väsyneitä iltaisin, saatu hulluja ideoita, jotka on pakko toteuttaa!

Huomenna on viimeisen seinän vuoro olohuoneessa. Tapettien repimistä ja tasoittamista, toivottavasti koko olkkari on valmis viikonloppuna. Ens maanantaina ois kiva juoda Tanjan-päivä kaffeet uudessa olkkarissa. Makuuhuone on jalkalistoja vaille valmis. Sänky tulee torstaina. Eipä tule retkisänkyjä ikävä. Sen voin luvata, että en enää ikinä valita, että parisängyssä on ahdasta, kun kissat parveilee mun puolella. Kolme kissaa ja minä retkisängyssä, se on ahdasta.

Tarkempia kuvia ja remppavaiheita tulee sitten kun työhuoneessani on toimiva netti, nyt ei ole, piuhat on irti.

Ihania syyspäiviä, ihanat lukijani!

via PressSync

Vastaa