Terkut Sairaalasta

Kuumeen takia tänne jouduin. Hb romahti 76:een, sain verta. Valkosolut alhaalla, olen eristyksissä. Saan antibiotteja suoraan suoneen.

Outoa tässä on se, että olo on niin hyvä, että voisin lähteä kotiin, mutta viikonlopun yli täällä lusitaan. Sairaalassa olo on tylsää.

Tahdon kotiin!


– Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommenttia


 1. Hyvä että olosi on kuitenkin hyvä. Sairaalan tylsyyden tiedän, ei jaksa aina telkkariakaan katsella. Ei auta muu kuin tehdä mielikuvamatkoja parempiin maisemiin, jos ei muuta viihdykettä ole. Tsemppiä!

  Vastaa

 2. Tsemppiä ja jaksamista sulle sinne erkkahuoneeseen. Varmasti tulee aika pitkäksi, kun yksin pitää siellä olla ja ootella kotiinpääsyä. Onneksi kuitenkin vointi tuntuu hyvältä, niin pääset varmaan pian takaisin kotiin.

  Vastaa

 3. Voi itku. Tiedän niin hyvin tuon sairaalassaolon tylsyyden. Kun en ole enää jaksanut lukea, tuijottaa telkkua/leffaa tai surffailla, olen laittanut silmät kiinni ja ryhtynyt suunnittelemaan, mitä teen kun saan sen miljoonien lottovoiton. Saan aikaa kulumaan hyvin ja tuudittelen itseni unten maillekin mukavasti, kun sisustan unelma-asuntoani, räätälöin ihania lomamatkoja ja mietiskelen, kuinka yllätän läheiseni… 😀
  Tsemppiä sinne toivottelee toinen rs-sisko!

  Vastaa

Vastaa