Tikru

Tikru, Miskan veli. Tottelee myös nimiä Tikru Tiikerinpoika, A Tiger, Tiikeri, Oranssi Herrasmies. Tikru on aika pitkälle Nörtin kissa. Mutta osoittaa hellyyttä tasapuolisesti kaikille. Jos Tikrua vaivaa halipula, on ihan sama mitä ihminen on tekemässä, Tikru tulee ja ottaa paikkansa sylissä vaikka väkisin. Kova poika kehräämään.

Tikru inhoaa vettä. Ainoa asia, missä vettä saa olla on juomakuppi. Kaikki muu vesi on saatanasta. Kuitenkin Tikru istuu pyykkikoneen päällä joka kerta, kun olen suihkussa. Tikru inhoaa raakaravintoa, se on brabaarista syöd ruokaa kypsentämättä. Mutta jos ruoka on hyvin maustettu, esimerkiksi curryllä ja chilillä tunkee Tikru vaikka samalle lautaselle, varsinkin jos kyseessä on broileri. Tonnikalapurkin avaus tai maksapasteijapaketin rapsahdus saa Tikrun paikalle samantien.

Tikru on vieläkin, melkein 10 vuotiaana ihan mahdottoman leikkisä ja jaksaa jahdata höyheniä ihan niin kauan kuin sitä vaan jaksaa leikittää. Rakastaa korkeita paikkoja ja kaappien ja laatikoiden avaamista. Onnistuu luikahtamaan aina jonnekin minne ei pitäisi ja onkin viettänyt yön mm. parvekkeella, jäänyt oven taakse kylppäriin, vaatehuoneeseen etc.

Usein aamuisin löytyy nukkumasta mun jalkopäädystä. Ylisosiaalinen ja kiltti kissa, jonka saa vääntää vaikka umpisolmuun ja jätkä vaan kehrää!

tik2

tik3

tik1

tik4

tik

Vastaa