Tissit mainittu!

mammo
Eli siis, TISSIT. Nyt on tissit mainittu. Viime viikon keskiviikkona oli perinteinen tissienlitistyspäivä. Perinteisesti syöpätissin sivukuva jouduttiin ottamaan kahteen kertaan, että kaikki niitit näkyy. Oh the agony! Aina yhtä kipeetä tekee, tosin tällä kertaa ei tullu mustelmia. Mammon jälkeen oli ultra ja sen suoritti uusi radiologi. Yleensä radiologit on kertoneet siinä ultratessaan, että mitä näkyy etc. Tämäpä ei sitten virkannut mitään koko aikana. Senhän tietää mitä mielessä pyörii, kun toinen hissukseen ultrailee ja naputtelee koneeseen jotain juttuja.

Lopuksi sitten radiologi lausui seuraavaa: ”Ei mitään poikkeavaa löydöstä, eikä mitään merkkiä, että tauti olisi uusimassa.” Voisko olla parempia uutisia. Oikeassa rinnassa ollut kysta oli myös suorittanut katoamisen. Kolmen vuoden krouvi on triplanegoille iso juttu, silloin uusimisriski pienenee huomattavasti. Prosentteja en muista, eikä niillä niin väliäkään, pääasia on terveet tissit. Riemuissani hain pullon aitoa shampanjaa ja nautin sen hyvillä mielin!

Nyt voi myös alkaa oikeasti suunnittelemaan meidän joulureissua. Päätettiin ottaa uusiksi Skotlannin reissu ja tällä kertaa ilman ruokamyrkytystä *koputtaa puuta* Tosin nyt ei junailla, vaan lennetään suoraan Helsingistä Edinburghiin. Hotelli on saman firman, Ibis Styles Edinburgh Centre St. Andrew Square, mutta hieman eri puolella kaupunkia. Muuten oltais menty samaan hotelliin kuin missä oltiin viimeksi, mutta ratikka lentokentältä Edinburghin keskustaan kulkee tän hotellin ohi ja vastapäätä on pysäkki, joten lentokentälle kulkeminen on näppärämpää tästä hotellista.

Vielä ei olla kauheesti mietitty mitä tuolla reissulla tehdään, mutta pakko myöntää, että talvinen Ylämaa kiinnostaisi. Ehkä joku päiväretki Ylämaalle vois olla kiva. Saapi nähdä. Joulutoreilla pitää käydä ainakin, se on varmaa!

hairy coo

Semmoista tällä kertaa. Oikeestaan aika hyvää, kerrassaan.

XOXO
Tanjanimmari

2 kommenttia


  1. Onnea terveistä tisseistä! Shampanjan arvoista tosiaan! Ja joulumatkanne kuulostaa mitä mainioimmalta.

    t. toinen triplanega

    Vastaa

Vastaa