TJ 0

Onnellinen pallopää tässä hei. Vähän jo väsyttää, mutta ei se mitään.
 

 Tänään tapasin sädehoitolääkärin ja viisi viikkoa olisi säteitä tiedossa ja boosterit päälle, ehkä. Vähän jänskättää, mutta helpompaa sen pitäisi olla kuin tipat. Lääkäri oli mukava, rento ja huumorintajuinen. Tutki rinnat, hyvä juttu, mitää outoa ei ollut, kainalon kivutkin kiinnikkeistä johtuvia. Hoitajan kanssa juttelin ja ohjeita sain, ei rasvaa, ei dödöä, ei saunaa.
 

 Koska aikaa oli tapettavana reilut pari tuntia ennen tippaa meni ”pitkälle” lounaalle eli söin hitaasti. Oli hyvää ja pitihän sitä vähän herkutella bebellä ja testata Angry Birds lakua, oli aika äkkimakeeta.

 Siinä se sitten on, viimeinen tippa. Kanyylia tökittiin ensin leikkaamattomalle puolelle, mutta kun suonia ei kertakaikkiaan löytynyt, niin laitettiin leikatulle puolelle. Mulla kun on vaan yks vartija poistettu, niin enää ei ole niin väliä kummalle puolelle tulee tippa.
 
 Autoon mennessä tuli itku. Se oli semmoinen semi-onnellisen syöpämuijan itku. Se ois puolimatkankrouvi koko hoitorumbassa. Oloja odotellessa. Itkua ja väsyä tiedossa, mutta viimeisen kerran. Happyhappyjoyjoy.


– Posted using BlogPress from my iPad

5 kommenttia


 1. Hei, kysyisin miten noita sun ihania koruja saa ostaa? Maatuskakorun tahtoisin ehdottomasti.

  Vastaa

  1. Niitähän saa niin, että kerrot mulle minkä korun haluat, maksu tilille ja postitan korun. Kiva jos korut miellyttää 🙂

   Vastaa

   1. Heippa taas, tilaisin maatuskakaulakorun ja jonkin noista soikion mallisista
    kaulakoruista jossa on sininen lintu ja kukkia. Tietysti olisi mahtavaa jos sulla olis yksi tollaseen koruun sopiva melko lyhyt ketju.
    Ilmeisesti odotan sulta seuraavaksi sähköpostia. Ei kiirettä, etene ihan vointisi mukaan. Kiitos etukäteen, t Arja

    Vastaa

Vastaa