Toukokuuta

Vappua vietettiin perinteisesti, oltiin kotosalla. Söin jopa tippaleipää ja join simaa. Tosin olivat menneet muuttamaan mun (entisen) lempisiman makua, joten ensi vapuksi on etsittävä uusi suosikki. Vappupäivänä käytiin mun vanhemmilla päiväkahvilla. Päähäni iskin 3€ tukan, ostin kun oli tarjouksessa 🙂 Ja kahvipöytään pyöräytin kolmen värin marenkeja. Oli muuten ensimmäinen kerta kun tuota tapaa tehdä marenkeja testasin ja hieman vielä vaatii harjoittelua, mutta yllättävän huonosti nuokin säilyivät…

IMG_4272

IMG_4262

Lauantai, kuten täällä jo siitä kirjoittelin oli Lapsettomien Lauantai. Lähdettiin Lahteen etsimään Nörtille uutta puhelinta, mutta koska Nörtti on nörtti, ei sitä puhelinmallia, jonka hää haluaa ole vielä missään esillä, paitsi Jätkäsaaressa, niin vähän jäin luuriostokset laihaksi. Kotiinpäin lähdettäessä, kurvasi Nörtti kuitenkin ihan eri tielle ja kas kummaa, kohta oltiin Korian ABCn pihassa. Kun kysyin, että mikäs järki tässä lenkissä nyt oli, niin kuulemma sieltä voisi Rouva saada hieman piristystä alakuloisuuteen. Kassalla vielä Nörtti totesi, että voi maksaa mun ostokset…ja kyllä harmitti, kun en tajunnut koppaan enempää lankaa kasata…ei nyt sentään ihan noinkaan. On se aika rakas veijari tuo Nörtti!
IMG_4368

Lopun lauantain istuin Vaaleanpunaisessa valtakunnassa, tuijotin Netflixiltä Borgioita ja neuloin, neuloin niin maan mahdottomasti, neuloin ja purin… Välillä nautin virkistävää ruusulimonadia ja jatkoin neulomista. Eikä se sitten lopulta niin tiukille mennytkään. Äitienpäivähuivi valmistui noin 21:30 ja pingoitukseen se pääsi 22 jälkeen. Lankaakin jäin 100g kerästä perin 4g! 🙂 Hyvinhän se meni ja äiti oli kovin tyytyväinen. Huivi on kuulemma kevyt kuin unelma!

IMG_4369

IMG_4387

Aika haipakkaa mennyt tämä toukokuun alku, eikä yhtään sen ”hitaammalta” näytä loppukuukaan. Tämän viikon mä jatkan ”pakoilua” Netflixin seurassa, sillä välttelen aktiivisesti jääkiekkoa, joka ei voisi kiinnostaa pätkän vertaa. Ensi viikolla toivottavasti hurrataan Suomen hyvää menestystä Euroviisuissa ja sitten onkin taas Nörtin työpaikan joka keväinen Lintsipäivä. Ilmoittauduttu on, se mennäänkö, on vielä hieman epäselvää, riippuu melkopitkälle kelistä.

Aurinkoa, rakkaat!
Tanjanimmari

Vastaa