Tulkoon remontti!

remppa2

remppa1

Kuvat ovat edellisestä remontista, viime vuoden kesältä. Jolloin vaihdettiin huonejärjestystä ja sain pinkin työhuoneen. Uusi remppa on tässä ihan nurkan takana. Pitäisi käydä tsekkaamassa kellarissa olevien maalien ja taisoitteen tilanne, että riittävätkö tuon nykyisen makkarin maalaukseen. Ei, siitä ei tule vaaleanpunainen, vaan ihan tylsästi valkoinen. Yhdelle seinälle tulee sitten mustavalkoinen valokuvatapetti.

Rempan piti tapahtua vasta joulukuussa, veronpalautustn jälkeen, kun saataisiin hommattua uusi sänky. Pankin suunnasta tuli yllättävästi tieto, että nostivat mun luottokortin luottorajaa, joten päätin, että elän velaksi pari kuukautta ja ostetaan tuo sänky nyt. Maksan sitten veronpalautukset kortille.

Kierreltiin huonekaluliikkeitä Lahdessa ja lopulta se sitten löytyi. Sänky meni budjetin yläpäähän, mutta tultiin siihen tulokseen, että sänkyyn kannattaa kuitenkin panostaa. Ei tuo mikään monen tonnin megakallis sänky ole, mutta ei mikään muutaman satasen rimpulakaan. Ihan perus jenkkisänky, harmaalla kankaalla ja mikä parasta kumpikin sai valita siihen juuri sellaisen patjan, josta tykkää. Nörtti tykkää nukkua napakalla patjalla ja mie taas tykkään pehmoisemmasta, niin nyt on sitten juurikin sopivat patjat molemmille. Leveyttä saatiin se toivomalle 180cm ja saatiinpa vielä liikkeeltä kotiinkuljetus ja ylös asti kantaminen samaan hintaan. Koko satsi oli normaalihinnaltaan 1500€, mutta liikkeen superpäivän ansiosta saatiin satsi aika paljon halvemmalla. Eihän ne siinä tappiota tee, mutta jäipähän hyvä fiilis itselle 😉 Win-win tilanne.

Sänky tulee vajaan kahden viikon päästä, joten pitää pistää hösseliksi. Tämä tarkoittaa jokseenkin suoloista sekamelskaa tähän huusholliin. Sänky siirtyy olkkariin, että pääsen remppaamaan makkaria. Nörtti tekee töitä, joten remppa jää mun harteille. Onneksi äitee on innokas remontteeraaja ja tykkää tapetoinnista. Sieltä saan apuja. Katotaan mitä saadaan aikaiseksi.

Saattaapi olla, että jonkinmoisia edistymiskuvia tulee tännekin.

remppa

Pari virkattua heppaakin pitäis ehtiä tekemään. Myös yksi virkattu lohikäärme on tilattu. Muutama ihana malli noihin virkattuihin eläimiin on hommattu ja viime yönä, kun kipujen kanssa valvoin sain sellaisen idean, että oksat pois. Ihan hullu, niin hullu, että se on kyllä ihan pakko lähteä toteuttamaan!

Ja ettei elämä ihan tylsäksi kävisi, otin ja laitoin hakupaperit ammattikorkeakouluun Lahteen. Eihän mulla valkoista lakkia ole, mutta sosiaali- ja terveysalan tutkinto, joka antaa mahdollisuuden hakea. Mistä sitä koskaan tietää, josko sitä vaikka sosionomiopinnot alkaisi. Ootellaan!

Haleja!

Tanjanimmari

5 kommenttia


 1. Ai kun kivan kuuloisia suunnitelmia sinulla. Laita kuva siitä uudesta sängystäkin, tuommoinen olis just hyvä missä molemmat saa valita kovuuden oman mieltymyksen mukaan 🙂

  Vastaa

 2. Näitä kirjoituksiasi lukee aina niin ilolla. Taas odottelin josko jotain uutta olisi tullut ja olihan sitä. Loistosuunnitelmat tulevaisuudelle, toivottavasti pääset sisään!

  Vastaa

  1. Kiitos kommentista! 🙂

   Oon kyllä ollut luokattoman laiska päivittämään viime aikoina. Jos sitä yrittäisi parantaa tapansa 😉 Päivät vaan mennä hujahtavat ohi hurjalla vauhdilla. 🙂

   Vastaa

 3. Uijui – tuleeko siis tollanen Nykki-tapetti??? Joo, remonttikuvia kehiin 🙂 JA kissakuvia, misujen kommelluksista (?) olisi kivaa lukea enemmänkin…

  Vastaa

  1. Heipparallaa!

   Jeps, tuollaine NYC-tapetti on tulossa yhdelle seinälle. Remppakuvia tulee kyllä. Tänään selviää yks juttu, ei uskalleta aloittaa ennen kuin tsekataan asia isännöitsijältä. Jos vihreää valoa näytetään, niin saattaapi olla, että homma lähtee aika liukkaasti lapasesta… 🙂

   Vastaa

Vastaa