Vaaleanpunainen kuukausi

hipstamaticphoto-496154775-818173

Vaaleanpunainen lokakuu on täällä taas. Ostin Roosa Nauhan, hyvään tarkoitukseen menee se raha. Tänä vuonna olen huomannut suhtautuvani edellisiä vuosia laimeammin koko vaaleanpunaiseen lokakuuhun. Ehkä se mielenkuohunta alkaa tasoittua, näin kolmen vuoden jälkeen. Vaaleanpunainen on hyvä väri muutenkin 😉

hipstamaticphoto-496163484-766503

img_0106

XOXO
Tanjanimmari

2 kommenttia


 1. Hei

  Ja mukavaa kaunista syksyä! Olen sairastanut triplanegatiivisen syövän tänä vuonna ja seuraillut blogiasi. Käytät myssyä kuvissa. Eikö hiuksesi ole kasvaneet takaisin vai pidätkö sitä muuten vaan?

  Vastaa

  1. Heippa!
   Syy myssyihin on se, että mulle ei enää hoitojen jälkeen kasva kunnolla hiukset. Taakse saisi kunnon takatukan, mutta päälaella on melkeen yhtä paljon hiuksia kuin Homer Simpsonilla, joten pidän pään noin 3mm siilinä koko ajan.

   Olen 1987 saanut hevoskuurin sytostaatteja wegenerin granulomatoosin hoidossa ja silloin putosi puolet hiuksista pois ja jäljelle jääneet kasvoivat tosi hentoina takaisin. Kolmen vuoden takainen syto-hoito vei sitten loput huonot hiusjuuret mennessään. No, onneks tää on pieni murhe. Pääasia, että syöpä parani.

   Ihanan aurinkoisia syyspäiviä!

   Vastaa

Vastaa