Väriä elmään

En pidä sinisestä enkä keltaisesta ja tässä uusimmat kynsilakkaostokset. No, kerrankos sitä!


Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja huoltaa kynnet. Niin, nykyään huollan geelit itse. Eipä tuo ole kovinkaan hankalaa puuhaa ja koko ajan siinä tulee varmemmaksi, kun sitä tekee. Pitäisi varmaan treenata myös kynsien tekoa ihan alusta lähtien. Koekaniini on tiedossa jo, joten ehkä kohta esittelen myös ne kynnet. Kattellaan.

Tällä hetkellä kynsissä on pohjalla Orlyn Berry Sweet lakkaa kolme kerrosta ja niiden päällä Orlyn Groupie hilelakkaa. Mä en oo mitenkään merkkiuskovainen, enkä vanno yhden tai toisen lakan nimeen. Jos se on kivan väristä, niin silloin saatan sen ostaa. Kuvakin on hieman kökkö, kun koitin kuvata niin, ettei kupru kauheasti näkyis, mutta näkyyhän se.


Pitäisi tehdä pienet tilaukset pariin kauppaan kynsiä silmällä pitäen. Vähän värigeelejä, glitteriä, koristeita, semmoista peruskauraa 🙂 Muutama uusi lakkakin olis kiva, lime crackle-lakka polttelee eniten 🙂

– Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommenttia


 1. ET PISTÄ PILLEJÄ PUSSIIN!

  Mä käyn ainakin luuraamassa 2-3 kertaa /vko, mitä kuuluu ja mitä kuveja on mun virkistykseksi. Nii.

  Vastaa

  1. En mää täältä mihkään lähe. Niin kauan oon blogannut, etten osaa olla ilman 🙂 Jatkan ihan yhtä sekalaisella linjalla! Ja lupaan taas kesän tullen kuvata enemmän oikeella kameralla 😉

   Vastaa

 2. Pere Lachaise, Morrison ja Piaf <3 Miljoona valokuvaa sielukkaasta hautausmaasta. Ihanaa palvelua vaikka ranskaksi sujuu vain Merci beaucoup ja bonjour. Halpa ja hyvä ruoka sekä viini, maailman parhaat kahvit, croissantit ja patongit. Suklaapuodit, paperikauppojen piirrustushiilivalikoimat, ihmiset ja vanhat talot . Kävellessä patonkia mussuttavat ranskalaiset. Käsittämätön liikennekulttuuri. Ihana rähjäinen ja viehättävä hotelli boulevard voltairella. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Ystävät eivät ymmärrä Pariisi-hulluuttani, mutta onneksi en näemmä ole ainoa. Ei pillejä pussiin, blogisi oli päivän löytö ja helmi!

  Vastaa

  1. Et ole ainoa Pariisi-hulluutesi kanssa. Toistaiseksi ainoasta matkastani Pariisiin on jo 9 vuotta, ihan liian kauan, mutta hyvää ei voi odottaa koskaan liian pitkään. Mun pitänee postata tänne lista kaikista niistä paikoista, jonne haluaisin tulevalla reissulla. Hullun pitkä lista, onneksi asioita voi niputtaa ja kävellen liikkua paikasta toiseen, niin näkee enemmän.

   Viimeksi oli filmikamera ja piti miettiä mitä kuvasi. Nyt annan mennä, kuvaan kaiken! Istun kahvilassa, kuvaan ohi kulkevia ihmisiä, kuvaan rakennuksia, parvekkeita. Vietän puoli päivää hautausmaalla, kuvaan ja kuuntelen mitä kaupunki kertoo!

   Yritän vangita juuri sen hetken, sen sellaisen hetken joka saa kuvaa katsoessa aikaan sen hyvän pistoksen, että kuvaa jaksaisi katsoa toisenkin kerran!

   Luulen, että heinäkuussa blogiin ei tule mitään muuta kuin Pariiisia! Mutta sehän on kaupunki, joka ansaitsisi vaikka kokonaan oman bloginsa!

   Vastaa

Vastaa