Viaton lonkka

img_3740

Käytän nykyään liikkumiseen keppejä. Oikeastaan kepit on kulkeneet mukana koko vuoden. Nyt kuitenkin kyllästyin selittelemään terkkarissa, miksi tarvitsen keppejä ja uusimaan keppien laina-aikaa kerran kuussa, joten ostin omat. Kepit tilastin Kauniisti Tuettu – Esteettisten apuvälineiden verkkokaupasta ja ne saapuivat varsin nopeasti lähipostiin. Herkkuväreissä oli mistä valita, mutta pinkithän ne olla pitää. Ajattelin, että jos vielä Biltemasta ostais timanttinauhaa ja laittais keppeihin vähän blongblingiä… Tylsästäkin asiasta voi saada kivan, kun on kivat värit ja muutenkin omanlaiset.

Että miksi kepit. Sehän se suuri mysteeri onkin. Selkä on kipeä ja toinen polvi on kipeä. Polvesta sentään on löytynyt kunnon kuluma, joten se selittää sen kivun. Suurin ongelma on oikea lonkka. Kipu on helvetillinen, toisinaan jalalle ei pysty varaamaan ollenkaan ja jokusen kerran on jalka yksinkertaisesti lähtenyt alta. Muutaman kerran on tullut otettua lähikontaktia lattiaan, joskus nopeat refleksit on auttaneet ja olen jäänyt roikkumaan lavuaarin reunasta kiinni pitäen. Siinä sitten odotellaan, että milloin uskaltaa liikauttaa itseään ja kuinka helvetisti sattuu. Jossainhan on jotain vikaa, mutta mitä ja missä.

Lääkäreiden toteamus on, että kerran lonkka liikkuu, ei mitään vikaa ole, eikä sen enempää tartte tutkia. Mä olen niin lopen kyllästynyt ramppaamaan lääkärillä, kun mitään apua ei saa, eikä edes kuvata. Yksityiseen ei todellakaan ole varaa.

No, köpöttelen sitten nelijalkaisena…

img_3739

img_3738

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa