Viikko Keskenkasvuisen kanssa osa 1

Tammikuun toisena päivänä satoi vettä vaakatasossa ja tuuli aivan mahdottomasti. Oltiin Helsinki-Vantaalla Keskenkasvuista vastassa. Neito oli viettänyt pari viikkoa Teneriffalla ja ensimmäinen mitä neiti totesi moikkaamisen jälkeen oli, että on kylmä ilma! No en yhtään ihmettele. Säät olivat suosineet lomailua, ainakin sen verran komeat rusketusraidat Keskenkasvuisella oli selässä.

Jo kotimatkalla WhatsApp alkoi laulamaan ja takapenkillä tehtiin suuria suunnitelmia mun serkun tyttöni kanssa, että milloin nähdään ja mitä tehdään ja mitä Petsejä vaihdellaan. Tai sen vaihdon ne oli vissiin jo suunnitelleet aikaisemmin. Mä olen sen verran fossiili, etten noista Petseistä tajua yhtään mitään!

IMG_2105

IMG_2103

Katan saapumista odotettiin sitten lauantaina kuin kuuta nousevaa ja aika ei meinannut kulua, ei sitten millään. Keskenkasvuinen yritti kyllä touhuta kaikenlaista, mutta kun ei vaan mikään huvittanut ja ikkunasta jännättiin jokainen tälle tielle kääntyvä auto, että jokos nyt. Ja vihdoin Kata tuli ja nyt Kata jäi meille ekaa kertaa yökylään. Kaupassa oltiin käyty aikaisemmin ja iltaan oli varustauduttu asiaankuuluvasti: irttareita, popcornia ja limua. Kata toi tullessaan sipsuja, maissinaksuja, lisää limua ja jäätelöä. Iltaruuaksi oli toivottu tortilloja ja niitä sitten tehtiin kanaversioina ja hyvää oli ja neiditkin popsivat niitä useamman. Jälkiruuaksi oli sitten sitä Katan tuomaa jäätelöä, Ingmannin Creamyn Englantilainen lakritsi jäätelö, vähän maistoin minäkin ja melkoisen hyvää oli.
IMG_2126

IMG_2141

IMG_2145

IMG_2142

IMG_2150

Tytöt saivat melko vapaasti touhuta mitä halusivat ja kaikka nuo ehtivät kokeilla. Punoivat ystävänauhoja, lauloivat SingStarilla, pelasivat pelejä, leikkivät Petseillä, olivat Moviestarplanetissa. Kerran nappasin luurit jäähylle, kun juttelivat WhatsAppissa vierekkäin. Ilmoitin, että jos ootte samassa huoneessa, niin voitte ihan hyvin keskustella keskenään. Olenpas minä kamala! 😉

Sunnuntai-aamuna sitten neitokaisilla oli aamupalaksi donitseja (!) tosin ensin oli pitänyt syödä ihan kunnon aamupala. Sunnuntaina oli mun synttärit ja samalla juhlittiin Keskenkasvuisen synttäreitä hieman ennakkoon, joten herkutteluaamupala oli ihan oikeutettu. 😀 Kivaa tuntui tytöillä olleen ja viikon aikana tapasivat vielä useammankin kerran. Olisivat varmaan olleet koko ajan yhdessä, mutta täällä alkoi koulu jo ennen loppiaista, joten Katan ollessa koulussa joutui Keskenkasvuinen viettämään aikaa kahden fossiilin seurassa.

IMG_2160

IMG_2173

/
Kai se tonne sekaan jotenkin sopi nukkumaan, ainakin se väitti nukkuneensa ihan hyvin 😀
IMG_2194

Vastaa