Viikko Keskenkasvuisen kanssa osa 2

Keskenkasvuinen on kummallinen lapsi, ei ole koskaan tykännyt perinteisestä täytekakusta, jossa siis on kermavaahtoa ja jotain hilloa tai marjoja. Kermavaahto vaan on kuulemma niin pahaa. Koska mäkään en saa syödä kermavaahtoa, eikä mikään kreemin teko nyt kauheasti napannut niin päätettiin mennä siitä mistä aita on matalin ja ostaa kaikki valmiina. Keskenkasvuinen toivoi synttäreilleen Daim-kakkua, marenkeja ja macaronseja. Mä halusin sen salmiakki-vadelmamoussekakun ja karjalanpiirakoita. Karjalanpiirakoille piti tehdä munavoi, mutta kun kananmunat unohtui kauppaa, niin kyllä ne pelkän voinkin kanssa maistui.

Vieraiksi tuplasynttäreille saapui Kaisa Jaakon ja Venlan (mun ihana kummityttöni) kanssa, Katariina (tietty!) äitinsä ja isänsä kanssa, tätini Pirkko, kummini Tepa ja Seppo ja tietysti äitini eli Eeva-mummu. Kivaa oli, juttua riitti ja herkut kelpasivat. Jaakko tosin sulatteli mielummin kaloreita pelaten Pleikalla jalkapallopeliä! 😀

Kaisa toi mulle ihanan pussillisen jämälankoja varastoistaan ja niillehän kyllä käyttöä löytyy, sain myös söpön kissamukin. Keskenkasvuinen sai rahaa (ja ne sitten kyllä käytettiin hyvin viisaasti), lisää Petsejä (ja vielä sellaisia vanhoja ja hyviä!), kissamukin, joka jäi meille Keskenkasvuisen omaksi mukiksi ja näitä Top Model-juttuja.

Ihanaa kun on tupa täynnä mukavia ihmisiä, jotka ovat tunteneet toisensa jo vuosia, joten juttua riittää, eikä kukaan ole ulkopuolinen. Näitä hetkiä pitää vaalia ja niitä pitää saada lisää! Parasta kuitenkin oli se, että pienestä alkujännityksestä huolimatta neidit Keskenkasvuinen, Kata ja Venla löysivät yhteisen sävelen ja veikkaampa, että ihan mainio tyttötrio muodostui!

Jaakko oli murehtinut koko ajan sitä, ettei Katan pikkuveli Joel ollut paikalla, kun Jopelilla oli kaverinsa synttärit samaan aikaan. Kun kotiinlähdön aika tuli, niin hommahan meni sitten ihan hilpeäksi. Jaakko hyppäsin Katan isän kyytiin ja lähti hakemaan Jopelia synttäreiltä ja samalla ekaa kertaa Jopen luo kylään. Keskenkasvuinen, Kata ja Venla jäivät hetkeksi vielä meille ja sitten Nörtti kuskasi tyttötrion Katan luokse, josta Kaisa kävi noukkimssa omansa kotiin sovittuna ajankohtana ja Nörtti haki sitten myöhemmin Keskenkasvuisen kotiin. Kaikki tyytyväisiä iltaan ja taas WhatsApp lauloi kolmen neidin viestitellessä 😀

Katsotaan sitten kesällä miten saadaan neitokaisten aikataulut käymään yksiin, sillä ihan varmasti haluavat nähdä toisiaan.

IMG_2174

IMG_2179

IMG_2186

IMG_2188

Vastaa