Vintin aarteita ja muutakin

Viime vuonna jo näitä kuvattiin, mummolan vintin vintage-vaatteita. Nyt oli kivaa kun oli kaverikin mukana! Ensin piti tietysti penkoa vintin kaikki vaatetangot, kenkähyllyt ja laatikot, joissa voisi jotain vaatteita olla. Löytyihän niitä niin juhlamekkoja kuin ihan frakkikin.

Kaikki tarpeellinen sitten raahattiin alakertaan ja tytöt alkoivat miettimään, että mitä sitä laittaisi päälle, miten laittaisi hiukset ja millä kengillä mahtaisi pysyä parhaiten pystyssä. Minä sitten kiltisti odottelin ulkona, että neitokaiset saa itsensä täyteen tällinkiin ja sitten otettiin kuvia enemmän ja vähemmän.

Pihalla seikkaili niin bisnessnainen, keijukainen, pikkuhippi luonnonlapsi, herra frakissansa ja kaksi esiteiniä! Välillä pistettiin nurmella tanssiksi ja sitten lähdettiin käsikynkässä iltapäiväkävelylle. Voi sitä naurun kikatuksen ja käkätyksen määrää. Kuvia on vaikka kuinka paljon, tässä teille muutama makupala, loput on sitten ihan vaan tytöille.

On kyllä ihanaa, että näitä vaatteita on säilytetty, eikä kaikkea ole hävitetty ja poltettu niin kuin on ollut tapana. Kyllä mäkin muistan pentuna, että pellon reunassa oli välillä sellaiset polttoroviot, jonne kannettiin vintistä vaikka mitä! Mitähän aarteita sielläkin on mennyt tuhkana tuuleen. Mutta pääasia, että nämä on säilyneet!

thumb_IMG_5998_1024

thumb_IMG_5994_1024

thumb_IMG_6009_1024

thumb_IMG_6026_1024

mk73

mk79

mk106

mk108

mk141

mk160

Vaikka tytöt eivät ole biologisesti mitään sukua toisilleen, ovat he päättäneet, että joku ”sukulaisuussuhde” heillä on oltava. Mä olen Neiti K:n isän serkku, eli ”välitäti” 😉 Tytöt ovat sitten päättäneet, että ovat ”vähäsen serkkuja” 🙂 Ihania!
mk166

Vastaa