Voimien keruuta

 Mun uusi profiilikuva, eiks oo hieno.

 
 Nyt kun sytostaatit on loppu, niin olenko kokenyt ihmeparantumisen? No en! Voimat ovat edelleen poissa ja ovat varmasti pitkään. Minuata ei ole monen kilometrin reippaalle lenkille kaveriksi, lähinnä koerttelin ympäri hiippailulle ja näyteikkunoiden tiirailulle voisi olla mahkuja.
 
 Toipuminen vie kuulemma yhtä pitkään kuin mitä hoidot vei, ei monta kuukakutta ja tässähän nyt ollaan vasta hoitojen puolessavälissä. Katsotaan miten väsynyt sitä on säteiden jälkeen ja aikana. On eksi matka ei ole kuin puolsen tuntia suuntaansa, enää ei sentää tarvitse Tampereelle asti mennä säteitä saamaan, se olisi jo aika mahdotonta.
 
 Pirun flunssapiikki aiheutti kuumeen ja nuhan ja käden kipeytymisen. Sitkeänä odotan kuumeen katoamista, en halua lähteä Akuuttiin, en halua joutua sairaalaan. Saa luvan parantua ihan kotikonstein. Toisaalta, jos ei parissa päivässä lähde tokenemaan, on pakko mennä. Inhaa.


– Posted using BlogPress from my iPad

2 kommenttia


 1. Takuulla menee tovi, ennenkuin on ennallaan, mutta päivä kerrallaan jaksaa sit enemmän :). Toivottavasti kuume ei äidy pahemmaks!

  Vastaa

 2. Toivottavasti kuumeesi laskee pian. Olen itsekin ajatellut hakea rokotuksen, mutta hirvittää vähän just tuo mahdollinen reaktia. Aikanaan sain sikainfluessarokotuksesta korkea kuumeen. Onneksi kotiväki on ihanaa ja hakivat joukolla itselleen rokotukset, joten vähän pienentää omaa riskiä joka tapauksessa.

  Aika hienoa kuitenkin, että sinulla on sytot nyt tehty. Itse pääsin just puoleen väliin, mikä sekin tuntuu saavutukselta. Säteet taitaa yleensä olla kuitenkin aika paljon helpommat, joten toivon mukaan voimasi alkavat jo sitten kasvaa.

  Itsekin olen nyt sellaisessa korttelin ympäri hiippailu vaiheessa ja välillä kyllä turhauttaa vaikka en mikään himoliikkuja ole koskaan ollutkaan. Parempina päivinä lasken kyllä liikunnaksi kaupungilla luuhaamiseen ja tavarataloissa norkoilun, ei sen aina tarvi olla posket punaisena luonnossa reippailua.

  Ihania muuten nuo valokukat. Onkohan tuollaisia jossain nyt myynnissä?

  Vastaa

Vastaa