X merkkaa paikan


Lyyli majailee lähellä tuota isoa X:ää, pienempi X on vartijaimusolmuke ja tupon alla on rautalanka, jonka toinen pää on Lyylissä kiinni. Voin kertoa, että tuikkii aika ikävästi välillä tuolla rautalangan toisessa päässä.

Nyt on otettu verikokeita, mammottu, ultrattu, tehty isotooppikuvausta ja nyt mä vissiin säteilen kuin Tsernobyl konsanaan. Kuulemma jollain säiteilymittarilla etsiskelevät imusolmukkeita huomenna. ”How are you today, madam?” ”RADIANT, sir, RADIANT!”

Tapasin kirurgin, aivan ihana nuorehko naislääkäri. Kertoi selkeästi ja suomeksi mitä tehdään ja miten tehdään. Tapasin myös toisen ihastuttavan naisen, anestesialääkärin ja hän muistutteli kovasti, että kipulääkettä saa ja pitää pyytää.

Ihmeen rauhallisin mielin tässä ollaan. Kyseessä on toki itselle iso leikkaus, mutta kaikkinensa aika pieni ja rutiini leikkaus, kestää semmoisen 2-3 tuntia.

Hoitajakin haastatteli ja antoi illaksi nukahtamislääkkeen. Huomenna sitten seitsemäksi osastolle ja leikkaussalissa pitäis olla aikataulun mukaan 8:14. Ei onneksi paljoa odottamista!

Viestittelen voimien mukaan. Parhaimmassa tapauksessa olen kotona katsomassa kun Madde sanoo tahdon!

– Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentti


Vastaa