Yritän

Montakohan kertaa olen tänne kirjoittanut, että yritän aktivoitua blogini suhteen. Kirjoitan sen taas. Alkuvuosi on ollut monella tapaa raskas, paljon menetyksiä, isoja yllättäviä rahanmenoja, jotka sotkee suunnitelmat totaalisesti. Ja nyt alkoi puoli vuotta kestävä remontti taloyhtiössä. Tiedossa on purkamista, piikkaamista, sahaamista, sirkkelöintiä, hiekkapuhallusta ja paljon muuta. Lopputulosta odotan, mutta meteliä en jaksaisi.

Ehkä kesä, lisääntyvä valo ja toivottavasti lämpimät säät auttavat aktivoitumaan, virkistävät mieltä ja ilostuttavat. Jos eivät, niin varasin ajan keskustelemista varten. Josko sitä kautta matalaa mieltä saisi purettua ja noustua hieman ylemmäs. Löytyisi taas joku pieni asia, josta saisi hieman iloa itselle, eikä kaikki tuntuisi pakkopullalta.

Sentään Mars is coming ja Tukkajumaluutta on kohta tiedossa! Sitä odotellessa.

XOXO

3 kommenttia


 1. Miten jakselet? Olet ollut mielessäni, kun ei oo tullut postauksia. Toivottavasti olet selvinnyt kissojesi menetyksistä. Voimia päivääsi!

  Vastaa

  1. Kiitos kysymästä, hyvin täällä jaksellaan. Kissoja on edelleen ikävä, mutta nuo kolme vielä reippaasti touhuavaa kisua pitävät kiireisenä. Elämä heitti uuden vaihteen päälle muutenkin ja tässä olen viimeisen kuukauden ollut vuosien sairastelujen jälkeen töissä. Kesällä kävi niin uskomaton tuuri, että paikallinen yritys huomasi mun kyvyt ja pyysivä töihin. Nykyisin touhuan Megamyyntiareenan valtavalla lankaosastolla päivisin. Paljon muutakin kivaa on tapahtunut, mutta häpeäkseni olen laiminlyönyt tätä blogia. Nyt kun vihdoin alkaa tottumaan uuteen elämänrytmiin, niin eiköhän bloggaamisellekin löydy oma aikansa.

   Vastaa

   1. Wau, hienoa että jakselet paremmin ja onneksi sinulla vielä kolme kisua. (Vai aiotko ottaa kissoja vielä lisää:-)

    Vastaa

Vastaa